SİNOP / ERFELEK - 23 Nisan Anaokulu

23 Nisan Anaokulu

Erfelek/ SİNOP
Vizyon
Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.
Misyon
Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Yarım Gün İkili eğitim verilmektedir.
Sabahçı Gurup: 08.00-13.00 Öğlenci Gurup: 12.30-17.30
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ova Mah. Kirenpara Cad. Kardelen sok. ERFELEK/SİNOP
İle uzaklığı 24 km mesafede, ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Yüzen Şehirde Yüzüyorum, Erfelek Halkı Tiyatro İçin El ele, Uzman Eller, Fidan Dikiyorum Onunla Birlikte Büyüyorum